Home > Uncategorized > Modele felicitari de craciun facute manual

Modele felicitari de craciun facute manual

February 19th, 2019

Felicitari vintage de la Saint-Valentin jour cu texte en limba engleza limba engleza a devenit liantul Care leaga diferite culturi si Continente iar iubirea este limbajul Universal. Impresioneaza-TI iubitul sau iubita de… Dragute…… mai ales CEA cu Omul de zapada cu cravata… IMI plac muult….. cred ca la tine in Casa deja e atmosfera de sarbatoare….. multumesc…. mi-a produs bucurie privindu-le….. EII DAAA… Craciun joyeux de PE acum ITI doresc…

Ce colectie Frumoasa, Ador lucrusoarele de Craciun, Ador Craciunul! Comme vrea si eu sa pot confisona atitea de frumuseti! Eu nu ma pot khotarou la niciuna! Sunt toate superbe si UNICE! Acoperi chiar si cele mai prététioase gusturi! Felicitari pentru compozitiile atat de Frumoase! Confisile conte traspira Craciunul prin fiecare por al hartiei colorate! Felicitari DIN toata inima! Felicitare de craciun pictata cu degetele de un Copil Vine Craciunul, sarbatoarea cadourilor, si toata lumea daruieste ceva Familiei sau celor Dragi! Invata si cum sa realizezi singura decoratiuni de craciun! Cele mai dragute felicitari de coller facute manuel! Sunt minunate toate! Eu voi Merge la o Piata cu lucruri gratis si vreau sa II invat PE Copiii care vin CEVA, dar nu stiam ce. Acum ca am vazut falicitarile acestea superbe, voi Lua cateva idei de aici si II voi invata cum sa faca felicitari de craciun. BAFTA la Alte felicitari! Traînée de Cu, IRIS! Necesare – hartie cartonata, lipici, paillettes, foarfeca, creion. Indoaie cartonul pentru felicitare dans doua jumatati. Deseneaza PE FATA EI o forma (STEA, Brad, con etc). Pune lipici PE toata suprafata Goala a desenului, apoi presara Glitter DIN en peline. Asteapta sa se usuce si scrie un mesaj PE EA. Poti decupa forme festive de PE Pungi vechi de cadouri primite Craciunul trecut. IATA 10 modele de felicitari fait à la main pe care le Poti oferi de craciun! Ce filme sa vezi de craciun.

Cele mai Frumoase pelicule pe care sa le vezi in Familie si CEI Dragi! Cateva modele de felicitari de Craciun, prezentate in acest post, sunt realizate de anul trecut si se pot Gasi si pe site-ul meu pentru copii http://www.casutacopiilor.info/felicitari-de-craciun-lucrate-manual-handmade/.

Categories: Uncategorized Tags:
Comments are closed.